Despre noi

Oferim servicii de transport. logistica. manipulare.


Am inceput activitatea in 2001, dupa care in 2007:  VALEX LOGISTIC intra pe noi coordonate ale afacerii. Tendinta sa este de a trece de la o companie traditionala de transport si expeditie spre o companie de transport si logistica ce ofera servicii integrate adaptate necesitatilor clientilor.

Valex Logistic este o companie cu activitate pe piata transporturilor, recunoscuta atat pe plan national cat si international pentru promptitudinea si amabilitatea personalului sau.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii complete de logistica, expeditii, transporturi rutiere nationale si internationale, depozitare (480mpatrati – peste 2000mc) si manipulare 24h/24h si 7 zile/7.

Valex Logistic executa pentru Dumneavoastra transporturi complete consolidate sau in regim de grupaj, pe teritoriul Romaniei cat si in orice locatie din Europa. Preaviz de incarcare 48h, plasati comanda cu 2 zile inainte si marfa Dvs. va fi incarcata la timp.

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor si dorintelor clientilor nostrii, societatea si-a format o echipa tanara si dinamica, vorbitoare de lb. straine: GB, DE, HU, RO cu un nivel de pregatire profesionala ridicat si cu o bogata experienta in coordonarea ofertelor de transport, disponibili 24/7.

 
▪ Transport marfuri generale
▪ Transport in regim de grupaj 
▪ Transport rapid 
▪ Logistica (Depozitare-Manipulare)